Red + White

Braderij

Red & White is handmatig geselecteerd rundvlees met een minimale marmering (BMS) score van 3+. Het merk Red & White staat voor de mooie dieprode kleur van het vlees en de witte kleur van het intramusculaire vet. Het vlees heeft een constante kwaliteit en is 365 dagen per jaar verkrijgbaar.

Jongvolwassen vaarzen

Red & White is rundvlees van jongvolwassen vaarzen. Er wordt uitsluitend gewerkt met vrouwelijke vaarzen die maximaal één keer hebben gekalfd. Door deze combinatie heeft het vlees een fijne spierstructuur en een goede smaak door de marmering. Zo is het vlees van zichzelf malser en sappiger.

Poolse passie

Red & White beef is 100% afkomstig uit Polen. Polen ontwikkelt zich steeds meer als een uitstekend rundvlees land. Wat veel mensen niet weten is dat Polen een van de grootste rundvlees producenten is van Europa. De boerenfamilies in Polen werken nog op de traditionele manier met een passie voor natuurlijk boeren. En dat proef je terug in Red & White beef.

Keurmeesters

De keurmeesters van Red & White selecteren de karkassen met de hand, dit gebeurt op basis van gewicht en vlees-vet-verhouding. Dit is de reden voor de constante hoge kwaliteit van het vlees. Zo ben je altijd verzekerd van de Red & White kwaliteit.

Geen graan quotum

Het graan quotum betreft grainfed vleesproducten die worden geïmporteerd van buiten Europa. Het quotum zorgt ervoor dat je slechts een gelimiteerde hoeveelheid vlees kunt importeren per kwartaal. Red & White is gelijkwaardig of beter dan grainfed rundvlees met een minimale marmering (BMS) score van 3+, maar valt niet onder het graan quotum. Red & White is het antwoord van Slagerijen Kaldenberg op het graanquotum. Red & White is namelijk 365 dagen per jaar goed verkrijgbaar.

< Terug