Braderij

Braderij

Braderij staat voor ambachtelijk gegaarde vleesproducten. Je kan Braderij zien als de professionele mise en place voor jouw zaak.  Bij Braderij worden de producten gegaard, ook sousvide gegaard, in een professionele omgeving. Het gegaarde vlees is mals en sappig. Het is een combinatie van hoge kwaliteit producten, ambacht en de kennis van het garen van vlees producten.

Tijdsbesparing

Bespaar tijd in de keuken door te werken met gegaarde producten van Braderij. Je kunt jezelf onderscheiden door last minute je eigen marinade of kruiden melange toe te voegen aan het product. Zo zet je snel en gemakkelijk een lekker gerecht op tafel bij je gasten.

Kwaliteitsvlees

Er wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatieve vlees producten. Een goed product begint immers bij de basis grondstof. De basis grondstof kan bestaan uit gehakt of hele delen vlees. Kruiden en specerijen worden altijd systematisch afgewogen, waardoor de producten altijd dezelfde smaak hebben. Zo zet je gemakkelijk, dankzij de vakmensen, een goed en constant product op de menukaart.

Ambacht

Bij Braderij werken vakmensen met kennis van het ambacht. Door de jarenlange ervaring weten zij welke smaken goed combineren bij de verschillende soorten producten van Braderij. Door innovatie en ontwikkeling komen er steeds nieuwe combinaties en producten in het assortiment. Het ambacht van de vakmensen proef je terug in de gegaarde producten van Braderij.

Gaar proces

Braderij maakt gebruik van verschillende soorten gaar processen. Zo heeft ieder product zijn eigen specifieke gaar proces. Juist door een product op een bepaalde manier te garen voeg je waarde toe. De kennis van het garen van de vakmensen van Braderij zorgt voor een hoge kwaliteit product dat je gemakkelijk uitserveert.

Braderij
< Terug