info@kaldenberg.nl
+31 (0) 418 58 19 95
Vacatures >
Vacatures
Over ons
Familiebedrijf >
Ons team >
Geschiedenis >
Assortiment
Inspiratie
Concepten >
Blog’s >
Video’s >
Nieuw in ons assortiment >
Duurzaamheid
Barbecue
Eigen Merken
Contact
Varkensprocureur
Varkensprocureur – Varkensnek zonder been Wil je een stuk vlees dat erg betaalbaar is maar waar je toch de lekkerste …
Lees meer >
Ribeye
Het perfecte stuk vlees: De runder ribeye De runderribeye is een van de meest gewaardeerde stukken vlees. Het vlees is …
Lees meer >
Stoofvlees
Een lekkere stoofpot begint met de keuze voor het juiste vlees. De diersoort, het soort vlees, het vetgehalte en de …
Lees meer >
De beste steak
Twee factoren bepalen de smaak en de malsheid van een steak. De malsheid wordt bepaald door het stuk vlees dat …
Lees meer >
Vlees marinades
Het marineren van vlees Je geeft vlees met de juiste kruiden een hele nieuwe smaakbeleving. Wil je naast een andere …
Lees meer >
Het belang van vet
Vlees dient vaak als pronkstuk van een diner of barbecue. De keuze voor het juiste stuk vlees is dan ook van groot belang.
Lees meer >