Meierijsche Roem

Het historische hart van de Brabantse kalverenhandel vormt de inspiratie voor het mooie kalfsvlees assortiment. De Meierij staat van oudsher bekend om haar kalveren, de kennis én het gevoel voor kalverenhandel. De Meierij wordt nu gebruikt voor een kalfsvlees assortiment. Meierijsche Roem staat voor hoge kwaliteit kalfsvlees. Het assortiment is zowel in blank-, als in rosé kalfsvlees verkrijgbaar.

Gecontroleerd

Binnen alle schakels van de keten zijn unieke systemen ontwikkeld die de kwaliteit en de voedselveiligheid van het Meierijsche Roem kalfsvlees waarborgen. Dankzij de regelgeving, die is opgesteld door de producent en de onafhankelijke Stichting Kwaliteitsgarantie Vleeskalveren, is ieder stukje kalfsvlees van Meierijsche Roem traceerbaar van boer tot bord!

Van kop tot staart

Het Meierijsche Roem heeft een ruim assortiment. Slagerij Kaldenberg, waar dit kalfsvlees wordt verwerkt, vindt de vierkantswaarding van vlees van groot belang: het complete dier wordt van kop tot staart gebruikt. Daardoor zijn alle delen van het kalf, zowel geportioneerd als heel technisch deel verkrijgbaar.

meierijscheroem
< Terug